Portfolio

PORTRET DIEREN

Dit kan zowel bij U thuis als hier bij mij. Keuze is afhankelijk van wat voor het dier het beste is (thuis rustiger, gekende omgeving of voelt het dier zich overal snel thuis).

Ook van mensen kan je portretten maken. Enkele persoon of meerdere, enkel gezicht, half of volledig lichaam. Voor privé gebruik of modellenportfolio.

PORTRET MENSEN

OP LOCATIE

Beide shoots hierboven beschreven zijn in mijn mobiele studio, bij jou thuis of hier. Shoots kunnen echter ook doorgaan op een buitenlocatie.

Nog leuker dan een shoot is gewoon lekker ontspannen samen op wandel. Ondertussen maak ik foto’s terwijl mens en dier geniet van de natuur.

FOTO-WANDELING

LIFE

Gewoon foto’s die ik maak op doordeweekse dagen in mijn leven. Soms op vakantie, soms op een wandeling, soms gewoon tussendoor. Het leven zoals het is.

Naast dieren en mensen zijn ook alle andere vormen van studiowerk mogelijk: productfotografie, voeding, kaartjes (vb. kerst).

STUDIOWERK

PHOTOSHOP

Hoewel ik liefst werk met RUC (Recht Uit Camera) bestaat ook de mogelijkheid tot retoucheren of bewerken van foto’s. Dit kan zo ver gaan als je zelf wil, tot het creëren van kunstwerken.

Vooral op vakantie en op eigen wandelingen neem ik dat kleine ding mee en stuur hem dan de lucht in. Bizar hoeveel meer je dan toch nog te zien krijgt en ook hoe de wereld er anders uitziet van een ander standpunt.

DRONE