Shoot bij jou thuis

Vaak beter voor het model omdat het in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Alleen komt daar een rare kwiet met een hoop oud ijzer en een laken een tijdje ‘kamperen’. Bij voorkeur heb je ergens een plaats van minstens 3x3m beschikbaar of mogelijk vrij te maken (tafel mee verzetten kan altijd). Dit heb ik minstens nodig voor de mobiele studio, de softbox en mijn plaats om te zitten tov het model.

Heb je een hond die heel hevig reageert op bezoekers? Geen probleem, als je wil geef ik (de mens) een korte training en lossen we dat gedrag op. Ik ben grote enthousiaste honden gewoon dus geen probleem.

Afhankelijk van de reactie bij binnenkomst wordt er tijd genomen om elkaar wat te leren kennen. Indien nodig spelen we wat spelletjes en natuurlijk koekjes mogen niet ontbreken. Zodra het kan, wordt de mobiele studio opgezet. Dan nog even ontspannen terwijl ik de belichting inregel. Dan spelenderwijs het model op de juiste plaats krijgen en foto’s maken!

Onderschat niet hoe vermoeiend en stresserend dit is voor een hond. Je hond vooraf 5u laten wandelen is écht niet nodig. Wél even uitlaten om te vermijden dat het laken van de studio wééral in de was moet (ja, hij/zij zal niet de eerste zijn) :).