Foto-wandelingen

Een studioshoot levert foto’s op die stuk voor stuk in groot formaat aan de muur kunnen gehangen worden (en dat ziet er ook spectaculair uit) alleen komt dat met de bijhorende kost. Al langere tijd zit ik dan ook na te denken hoe ik toch aan een lagere prijs kan geraken, zonder mezelf failliet te werken in dit bijberoep.
En ik heb het gevonden: geen verplaatsingskost, geen werkuren, geen materiaalkost, geen … enkel de kost van de foto. Nou hoor ik iedereen roepen: “maar dat kan toch niet”. Eigenlijk niet maar wel als we zo redeneren: elke dag ga ik wandelen met mijn eigen hond (geen werkuren), op een locatie waar ik naartoe wil (geen verplaatsingskost), en met énkel het fototoestel dat ik ook gebruik tijdens studioshoots (herbruiken materiaalkost). Zodoende schiet énkel de kost van de foto over.
Zit er dan nergens een addertje onder het gras? Ja, eentje: met énkel het fototoestel en tijdens het wandelen, is het een ander soort foto’s maar zeker niet minder in kwaliteit!
Prijs is 2€/foto of 50€ voor de héle reeks van de wandeling, digitaal, volledig formaat en zonder mijn mooie logo. Foto’s zijn gemiddeld zo’n 20MB groot en afdrukbaar tot 121,9 x 182,9cm zónder verlies van kwaliteit (volgens calculatie drukker).

Heb je ook zin om mee te wandelen en er, volledig vrijblijvend, misschien wel enkele/meerdere/vele foto’s van je rakker aan over te houden, geef dan gerust een seintje. Momenteel wandel ik in het weekend en ’s avonds. Dat laatste is na mijn normale werkuren dus in deze periode helaas nog in het donker. Dus foto-wandelingen kunnen voorlopig enkel tijdens het weekend. Laat maar weten wanneer je eens mee wil stappen.

En geef gerust ook een seintje als je een studioshoot (bij mij, bij jou of op verplaatsing) wil doen.

11 maart 2023
Ameland Krokusvakantie
5 februari 2023
4 februari 2023
29 januari namiddag
29 januari 2023 voormiddag