Berichten

Mei 2022
Ik ben nu volop bezig met het omzetten van mijn hobby fotografie naar een bijberoep. 

Waarom? 
Waarom niet. 
Ik kan hier nog hele epistels schrijven over waarom maar ik doe dit reeds meer dan 40 jaar
en heb deze stap steeds uitgesteld.  Nu niet meer dus.  Let’s go !!

Wat?
In hoofdzaak portretfotografie van honden maar algemeen van alle dieren, incl. dat speciale diersoort ‘de mens’.
Maar algemeen vallen alle vormen van fotografie onder de mogelijkheden: landschap, portret, dieren, voorwerpen, …  U vraagt, ik draai.
Wel is het zo dat ik ondertussen meer gespecialiseerd ben in het zogeheten “off shoe” flitsen.  Dus werken met flitslicht maar niet de flitser òp het fototoestel.  Dit opent zeer veel mogelijkheden en beperkt mijn werktijden niet tot de zonsop- of ondergang.  Ik kan zelfs werken op de donkerste en natste dagen want ik heb mijn eigen ‘zon’ (flitser) bij.  Dit betekent wel dat studiowerk (bij jou of bij mij thuis) de voorkeur heeft.

Hoe?
Op deze website kan je alle standaard pakketten terugvinden.  De prijs komt overeen met de nodige tijdsbesteding, het aantal aangeleverde foto’s en andere kosten zoals administratie en materiaal.

Heb je interesse voor een shoot maar je vindt niet direct wat je wenst tussen de standaard pakketten geef dan gerust een seintje: dirk@lichtschrijven.be.  We stemmen verder af hoe we tot het door jou gewenste resultaat kunnen komen.  Dus wil je een shoot met je paard galopperend door de branding, een hele nest pups op 1 foto, een bijzonder voorwerp vereeuwigd aan de muur, … als jij het kan wensen, kan ik het uitwerken!