Eindelijk …

Na weken van regen (mooi wandelweer maar minder om foto’s te maken), Aika haar poot in het verband, de periodieke loopsheid, … is het eindelijk terug zo ver: tijd om te foto-wandelen!!

Zaterdag 20 mei geen toevallige ontmoetingen maar vooraf afgesproken en met 3 honden samen op wandel. De eigenaars van Lilly en Pimba mochten mee en samen met Aika gingen we op een wandeling van, normaal, minder dan een uurtje. Door de vele foto’s werd het meer dan een uurtje maar ze mogen er dan ook wel wezen: https://lichtschrijven.be/fotowandeling-lilly-en-pimba/.

Na het schrappen van de wazige foto’s (vooral door de snelheid van die kleine Pimba) bleven er nog 380 foto’s over. Aan 2€ de foto of 50€ voor de hele reeks, meer dan genoeg om uit te kiezen. Of bespaar jezelf de keuzestress en neem de hele reeks, voor de prijs moet je het zeker niet laten.

Wil jij ook eens samen met mij en Aika/Kira op wandel (dat op zich is al onbetaalbaar 🙂 ), en er een reeks foto’s aan overhouden van je rakker(s), geef gerust een seintje. Idem als je een fotoshoot of studioshoot wil boeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *