Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

9/5/22 Officiële start van mijn bijberoep. Al het papierwerk in gang gezet, boekhouder aan het werk, Acerta dossier geopend, …. de papierwinkel kan starten. Meerdere uren per week kan ik nu hiermee bezig zijn om de Belgische Staat proberen tevreden houden. En in ruil pikken ze 60% van mijn inkomsten (belastingen + RSZ solidariteitsbijdrage). Raar dat sommige mensen in het zwart willen werken.
Logo ontwerpen, website in elkaar steken (wat vind je er van?), flyers printen en uitdelen, FaceBook pagina, Google advertentie, nieuwe printer (tot A3+ !), … weken werk en hopen facturen gewoon om te kunnen starten (wat ik eigenlijk al jaren deed als hobby).
Maar we zijn gestart !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *